Karianne van Kooten
Karianne van Kooten

Website URL: http://www.gavick.com

Beleid Coronavirus

Gepubliceerd in Nieuws

Beleid Coronavirus : In verband met de maatregelen rondom het coronavirus behandelen wij middels videoconsulten. Net als een live consult wordt een videoconsult vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Wilt u een intakegesprek ? Ook dit kan middels het beveiligde videoconsult. Voor meer informatie of overleg : 06-51595317
Lees meer...

Locatie Brummen is verhuisd !!

Gepubliceerd in Nieuws

Het is zover !! Logopediepraktijk Brummen is verhuisd naar Gezondheidscentrum De Toren, Primulastraat 2, 6971 AZ Brummen. Het is een prachtige locatie geworden met veel disciplines onder 1 dak. Op 15 juni is er een open dag van 12.00 - 14.00 uur en kan het hele centrum bezichtigd worden.
Lees meer...

Verhuizing locatie Brummen

Gepubliceerd in Nieuws

Logopediepraktijk Brummen gaat verhuizen ! Met ingang van 1 juni 2019 is de praktijk gevestigd in het nieuwe gezondheidscentrum aan de Primulastraat 2 te Brummen.
Lees meer...

Gehoor

Gepubliceerd in Voor volwassenen en ouderen

Slechthorendheid heeft zeer ingrijpende gevolgen voor de onderlinge communicatie en in het zelfstandig functioneren. Hoortoestellen ondersteunen het horen maar veel mensen blijven problemen ervaren met spraakverstaan in groepen.

Hoe kunnen wij u helpen?
U kunt individueel een cursus spraakafzien bij ons volgen. U leert hier hoe spraakklanken gevormd worden en hoe u deze kunt aflezen van de mond. U leert klanken, woorden en zinnen aflezen. De cursus spraakafzien wordt in de regel vergoed door uw zorgverzekeraar en beslaat 10 tot 15 lessen.
Onze praktijk is aangesloten bij de GGMD, stichting voor doven en slechthorenden.

In deze folder leest u meer over spraakafzien.

Meer informatie over doofheid op latere leeftijd: www.stichtingplotsdoven.nl en www.dovenschap.nl

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed